M'AGRADEN ELS LLIBRES

Llegir és fugir del món real per compartir experències amb un personatges que existeixen tan sols en un espai imaginari. Llegir és aïllar-te del món que t'envolta i per això és un acte solitari. Per tant, un espai per a poder parlar dels llibres que llegim és molt sa i enriquidor. Aquest espai, doncs, pretén ser un fòrum per a canviar les nostres impressions. Quins llibres heu llegit últimament? Us han agradat? Què en destacaríeu?

7 comentaris:

Elena ha dit...

Hola!
A mi m'agradaria comentar un llibre molt conegut que m'he llegit aquest estiu: "Els pilars de la Terra". És un llibre del que n'havia sentit a parlar abans però sincerament el nom no em va atreure gaire, però em vaig aventurar...I, bé, el llibre em va resultar fantàstic, em va agradar molt. La manera en la que l'autor parla de l'Edad Mitjana amb tots els detalls però mitjançant uns fascinants personatges. T'atrau des d'el principi ja que les histories són misterioses, parla de l'amor, la venjança, la ràbia, l'impotència, la felicitat, la tristesa.
Per això us animo a que el llegiu perquè mereix la pena i és un dels llibres més mportant de la literatura universal, fascinant.

Gisela i Kelly ha dit...

Hola Ricard, la Kelly i jo volem comentar uns llibres.
Uns llibres són el "Llibre vermell de la Carlota" o d'en "Flanagan" que és de l'adolescencia,un altre seria "Mermòries d'Idhún" de fantasia o "Et donaré la terra" que és un llibre d'història o fins i tot la saga de Crepúculo o "Conflicto" i "Despertar" si us agraden els vampirs.

Gisela i Kelly ha dit...

Hola Ricard, la Kelly i jo volem comentar uns llibres.
Uns llibres són el "Llibre vermell de la Carlota" o d'en "Flanagan" que és de l'adolescencia,un altre seria "Mermòries d'Idhún" de fantasia o "Et donaré la terra" que és un llibre d'història o fins i tot la saga de Crepúculo o "Conflicto" i "Despertar" si us agraden els vampirs.

Kelly i Gisela ha dit...

Segons la Kelly els llibres que a ella li agraden són: "Chocolate caliente para la alma de los jovenes" que són histories diferents d'un mateix personatje que parla sobre la seva vida, "La culpa es de la vaca" que són diferentes histories que t'ajuden a reflexionar i finalment "El perfume" que és de terror d'un personatje que mata a dones.

Elena ha dit...

Hola!
També m'agradaria comentar un altre llibre, que és una proposta més juvenil: la saga de Stephenie Meyer anomenada Crepusculo. n'hi ha 4 isón sorprenents.
El seu argument consta d'una noia, Bella, que es muda a viure amb el seu pare a FOrks alla coneix a l'Edward. Descobreix que ell és diferent el qual la posarà en perill i al mateix temps l'acostarà cada vegada més a ell fins que li resulti una necessitat.
És una història molt coneguda que val al pena llegir.

Guillermo ha dit...

Hola Ricard!
Bé a mi m'agradaria comentar un llibre que me llegit aquest estiu que és el de [i]marina[/i], de Carlos Ruiz Zafón.
És un llibre que té un valor sentimental molt important per al meu gust, bàsicament pel final que té amb la protagonista del llibre: Marina Blau, bé el protagonista és un noi, però la Marina té molta importància en la història també. Crec que és dels pocs llibres que té un final amb el qual me he emucionat.
Però a més a més, el seu argument, es interesant, intrigant, i cada capítol sempre et eixa amb les ganes d'alguna cosa, la paraula correcta podriem dir que és: intrigat.
Crec que és un llibre molt recomanable, i que val la pena llegir-se'l.
I bé bon Nadal!
Guillermo Cabanillas

RasteLah ha dit...

Hola Profesor Ricard m'agradaria comentar un llibre de Fred Uhlman "Reencuentro" Tracta sobre un Aristòcrata Suabes de la antiga alemania naciosocialista que fa una amistat adolescent con un joven judio en polonia , el narrador es el joven de etnia hebrea , años mas tarde despues de emigrar als estats units amb una educacio universitaria , enriquit y amb una vida equilibrada reb una carta dels antics de l'escola derruida per la "Gran guerra" sobre el alumnat asesinat o desaparescut. Es una obra emocionat.