EN UN MÓN DE DESCONEGUTS

 
Què vol dir conèixer una pesona? Arribem a conèixer del tot els altres? Quins perills corren per les xarxes socials? És arriscat quedar amb una pesona quan tan sols la coneixes per Twitter ? Aquestes preguntes són el pal de paller d'una  trama de misteri amb girs argumentals protagontizada per uns nois que es coneixen per internet i que un bon dia decideixen quedar per sopar al Mcdonald's de l'Estació de Sants. Desconeguts, de David Lozano, ha merescut el Premi Edebé de Literatura Juvenil. Es tracta d'una novel·la que atrapa el lector des del principi i que com tot bon relat se sustenta gràcies a un intens exercici de recerca d'informació i d'assessorament. No debades, el mateix Lozano, als agraïments, afirma: "El procés d'escriptura d'aquesta novel·la ha requerit col·laboracions de tota mena: mirades atentes per a la revisió del text; talent fotogràfic; informació sobre qüestions forenses, tecnològiques i policials; assessoria "juvenil" per disssenyar el perfil d'algun protagonista, suggeriments per al títol i sobre videojocs (...)."
Editorial: Edebé
Any: 2018
Pàgines: 224



2 comentaris:

Laia Giralt ha dit...

Creiem que deu ser un llibre molt interessant i molt important sobretot per als joves.
Els adolescents es poden trobar en aquesta situació i si tenen una referència d'aquest tema poden aprendre a evitar-ho.
A més a més, recomanem la triologia de "Blue Jeans", ja que és un llibre que representa molt bé la vida dels adolescents.

Lara Avia i Laia Giralt.


Anònim ha dit...

Jo penso que aquest llibre pot ser interessant, ja que ningú coneix a ningú. Ens pensem que en aquest món estem tots connectats, que tenim l'informació de tothom i de tot, però penso que en el fons ningú coneix gaire cosa de ningú. Només coneixem el que els altres mostren de si, avui dia per xarxes socials.